Tarieven


Het schrijven van een persoonlijk verhaal is een arbeidsintensief proces. Iedere opdracht is maatwerk. De tarieven hieronder geven een indicatie van de kosten.

Portretten en relatieportretten

De richtprijs voor een portret of relatieportret is €750,-.
Hierbij ga ik uit van een eenmalig gesprek en de uitwerking daarvan in maximaal twee pagina's tekst. Deze worden professioneel vormgeven en ingelijst. Andere vormgeving is in overleg ook mogelijk.

Levensverhalen

De prijs voor een levensverhaal is geheel afhankelijk van het aantal gesprekken, de omvang van het geschreven verhaal en de gekozen vormgeving. Om een indicatie te geven: de prijs van een eenmalig gesprek en de uitwerking hiervan tot een boekje met foto's op A5 formaat van maximaal zestien pagina's ligt rond de €1500,-. Voor een uitgebreider verhaal in een mooie hardcover uitvoering met foto's moet u rekenen op zo'n €3000,-.  Bij uitgebreidere verhalen met meerdere gesprekken werk ik met een vast uurtarief.

Foto's

Bij de genoemde prijzen wordt uitgegaan van door uzelf aangeleverde foto's. Kiest u voor professionele fotografie dan moet u rekenen op ongever €50,- extra per foto (vanaf twee foto's). Ik werk hierbij nauw samen met professionele fotografen.

Verhalen in de zorg

Projecten voor organisaties in de zorg zijn altijd maatwerk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Tot slot

Iedere opdracht is een verhaal op maat. Misschien heeft u speciale wensen. In een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek kijk ik graag samen met u hoe we uw wensen vorm kunnen geven.