Relatieportretten


Lachen is de kortste afstand tussen twee mensen.

De meest belangrijke relaties nemen we vaak voor vanzelfsprekend aan. We spreken nog maar zelden naar elkaar uit wat de ander voor ons betekent. Het laten schrijven van een relatieportret zie ik als een manier om een bijzondere band te erkennen. Dat kan de relatie zijn met je levenspartner, je vader of moeder, je beste vriend(in), je broer of zus of je (klein)kind.

Voor een relatieportret spreek ik mensen altijd samen. Het is elke keer weer bijzonder om te zien wat het mensen doet als ze naar elkaar uitspreken wat ze zo bijzonder vinden aan de ander.

Relatieportretten kun je voor jezelf laten maken, maar ook cadeau doen. Bijvoorbeeld bij een huwelijk, als je kind achttien wordt of bij een andere bijzondere gebeurtenis.


"Graag willen wij je laten weten dat wij het een bijzonder gesprek vonden. Het gemak waarmee je mensen honderduit vraagt, maakt dat je ook gemakkelijk een antwoord geeft. Het verhaal vinden we mooi geworden. Het is met oog voor de liefde geschreven en het doet ons goed om te zien dat het eigenlijk heel goed gaat met ons. Nogmaals dank voor je prachtige verhaal!"