Links


Ik geloof dat de wereld er mooier van wordt als we elkaar aanspreken op elkaars kracht en als iedereen zijn eigenheid mag leven. Ik ben gelukkig niet de enige. Daarom vindt u hier links naar sites en vooral naar mensen, die er ook zo over denken en daar op hun eigen manier vorm aan geven.

www.regenboogboom.nl

Deze vrijwilligersorganisatie helpt kinderen eraan herinneren dat ze sterk en bijzonder zijn. Ook de vrijwilligers zelf worden voortdurend getraind om vanuit hun eigen kracht en kwaliteiten hun bijdrage te leveren.

www.dewereldspeelsermaken.nl

Karin de Jong wil met haar schilderijen, meubels en kamerschermen de wereld speelser maken. Inmiddels doet ze dat ook door persoonlijke uithangborden te maken en door het schrijven van absurde, korte verhalen. Ze is altijd in voor gekke projecten. Het liefst zou ze in saaie kantoren de trappen vervangen door glijbanen. Haar website doet helaas nog geen recht aan de unieke persoon die ze is.

www.reneesense.nl

Renée van Zandvoort is imageconsultant en geeft kleur-, stijl- en imago-advies. Zij is er echt op uit om mensen te laten stralen. Wij delen de passie voor mensen en het inzetten van onze kwaliteiten om het moois van ieder mens naar buiten te brengen.

www.amparocoaching.nl

Joke Nauw coacht kinderen, tieners en hun ouders. Ze schept ruimte voor de eigenheid van kinderen en helpt ouders om voorbij een etiketje als 'ADHD' of 'autisme' te (blijven) kijken. Hetzelfde doet Joke op scholen en instellingen.

www.woordendiespreken.nl

Heleen van Tilburg richt zich met haar teksten en trainingen op mensen met een (fysieke) beperking en organisaties die hen ondersteunen. Daarbij wil ze vooral de kracht en mogelijkheden naar voren laten komen.