Cursussen en workshops


Ik geef - op uitnodiging -  diverse cursussen en workshops:

Cursussen en workshops 'Werken met je levensverhaal'

Ik geef verschillende workshops en cursussen rond het werken met je levensverhaal. Hoe die er precies uitzien, is afhankelijk van uw wensen. Meestal staat het schrijven centraal, andere keren ligt de nadruk meer op het vertellen en delen van belangrijke verhalen uit ons leven. De activiteiten variƫren van een eenmalige workshop tot een uitgebreide cursus.

Cursussen 'De parels uit je levensverhaal'

In deze cursus draait het om zicht te krijgen op de schatkamer die je leven is. Wat zijn daarin de parels? We werken rond thema's als persoonlijke kwaliteiten en prestaties, inspiratie, belangrijke personen en zingeving. Een combinatie van schrijfopdrachten en andere creatieve vormen.

Workshop 'Dit ben ik'.

In deze workshop draait het om wie jij bent en wat belangrijk is voor jou, om jouw eigenheid dus. Er zijn verschillende werkvormen mogelijk, zoals het schrijven van een zelfportret, in dialoog gaan met elkaar, werken met inspiratiekaarten of het maken van een collage of inspiratieboek. Een combinatie van werkvormen is natuurlijk ook mogelijk.

De precieze invulling van deze cursussen en workshops bepalen we in overleg. Prijzen zijn afhankelijk van tijdsduur en invulling.